2022 Avrupa Rüyası PLUS Otobüsle Avrupa Tur Tarihleri

Tek seferde Avrupa kıtasını sınır kapılarına takılmadan özgürce gezme şansı yakalayacağınız her gece konaklamalı Avrupa Rüyası PLUS turu, bu yıl 5 farklı tarihte gerçekleşiyor. Şimdiden bu tarihlerde %70 doluluk oranını yakaladık!

Otobüsle Avrupa turu Avrupa Rüyası PLUS 2022 tur tarihleri:

29 Nisan – 15 Mayıs 2022

03 Haziran – 19 Haziran 2022

02 Temmuz – 18 Temmuz 2022

01 Ağustos – 17 Ağustos 2022

09 Eylül – 25 Eylül 2022

Sınır kapılarına takılmadan Adriyatik Denizi’nde gemi yolculuğu ile yalnızca Avrupa kıtasını değil; denizlerinde altını üstüne getireceksiniz. Tek seferde Avrupa kıtasını gezeceğiniz Avrupa Rüyası otobüsle Avrupa turu ile 16 gün boyunca 14 ülke 24 şehir keşfedeceksiniz. Otobüsle Avrupa turlarında Adriyatik Denizi’nde tek gemi yolculuğu olan tur olma özelliği taşıyan Avrupa Rüyası PLUS turumuz ile katılımcılarımız Avrupa’nın en popüler şehirlerini profesyonel rehberler eşliğinde gezeceksiniz. Hepsinden önemlisi her gece konaklamalı otobüsle Avrupa turu rotası ile yorulmadan Avrupa'yı keşfedeceksiniz.

Avrupa macerasında birbirinden güzel ve unutulmaz 16 gün geçireceğiniz Avrupa Rüyası PLUS turumuzda Avrupa’nın en popüler şehirlerinin merkezlerinde 3, 4 ve 5 yıldızlı otellerde 2 kişilik odalarda konaklayacaksınız. Her gece konaklamalı otobüsle Avrupa turu için Avrupa Rüyası Plus 2022 rotasını tercih edebilirsiniz.

Birçok turların ekstra tur ücreti alarak sattığı mini Hollanda ve Yunanistan turlarını 1 Euro dahi ekstra ücret ödemeden, sınır kapılarına takılmadan gezeceksiniz. Otobüsle Avrupa turu birçok firmanın gittiği Amsterdam, haricinde katılımcılarımızı yel değirmenleri ve peynir fabrikaları ile meşhur Volendam ve Zaanse Schans kasabalarına ve özgür yaşamıyla,  Red Light District ve kanallarıyla meşhur Amsterdam’ı gezeceksiniz. Tek seferde Avrupa kıtasını gezerken ayrıca mini Hollanda turu da sizi bekliyor. Birçok turun es geçtiği Fransız Rivierası'nın Cannes, Nice, Monte Carlo gibi şehirlerini yakından görecek. 

Yukarıda bahsini ettiğimiz mini Hollanda ve Yunanistan turu tadındaki şehirlerin haricinde nerelerimi geziyoruz:

Eyfel Kulesi ile ün kazanmış Avrupa’nın ışık şehri, modanın göz bebeği Paris, Orta Çağ şehri tadındaki masal şehir Prag, Beethoven, Mozart, Haydn gibi birçok bestekara ev sahipliği yapmış Viyana, gladyatörlerin, aşıkların ve imparatorların şehri Roma, kanallarıyla, maskeleriyle ve cam işleriyle eşi benzeri olmayan İtalya’nın göz bebeği Venedik, Tuna’ya eşlik eden görkemiyle görenleri büyüleyen Macaristan’ın kalbi Budapeşte ziyaretçilerini bekliyor.

Otobüsle Avrupa turu olan Avrupa Rüyası PLUS ile Adriyatik Denizi’nde gemi yolculuğu yapacak ve gün doğumunu İtalya topraklarına yaklaşırken karşılayacaksınız. Ekstra 1 Euro dahi ücret ödemeden tek seferde 14 Avrupa ülkesini göreceksiniz.

16 gün boyunca bizimle birlikte Avrupa kıtasında masal gibi bir yolculuğa çıkmaya var mısın?

YORUMLAR

  • 8yıl yurt dışında yaşadım 45 ülkeye yakın gezi yaptım ilk defa bu turunuzla yalnız çıkmak istiyorum mümkün mü acaba

    Mesut olcay güler
    24.03.2018
    İzmir

YORUM YAP